Jouw nieuws
 • Voorbeelden:
 • Voetbal
 • Kranten
 • Beursfondsen
 • Zoek nieuws
  Tuner
  FAQ

       Nieuws op Maat
  Voetbalnieuws

  Voetbal in de media

  (Telegraaf.nl 20 nov 2017 08:04:32)
  Ook het vrouwenvoetbal moet betaald voetbal worden. Het kabinet moet daar bij de KNVB op aandringen, vindt het CDA.

  CDA: maak voetbalsters prof (FOK!frontpage Nieuws 20 nov 2017 07:10:39)
  Ook het vrouwenvoetbal moet betaald voetbal worden. Het kabinet moet daar bij de KNVB op aandringen, vindt het CDA. De eredivisie voor vrouwen valt nog altijd onder de amateurtak van de voetbalbond, terwijl de mannen op twee niveaus betaald..

  (Telegraaf.nl 18 nov 2017 08:02:03)
  In Kick-off Eredivisie: chef voetbal Valentijn Driessen bespreekt de stand van zaken rond PSV, Feyenoord en Ajax, met trainer Marcel Keizer verder onder druk gezet door commissarissen van Amsterdamse club.

  ( 16 nov 2017 17:55:28)
  Zo'n 183.000 gele kaarten en 17.000 rode kaarten in een seizoen is geen uitzondering, een Nederlander woont gemiddeld 1,6 kilometer van een voetbalveld en n op de zeven kijkers naar NOS Studio Sport doet dat met het bord op schoot.Het zijn zomaar een paar weetjes uit de allereerste Bosatlas van het Nederlandse Voetbal. Die is vandaag in Zeist gepresenteerd en overhandigd aan alle Eredivisie-directeuren. Het is de eerste keer dat Nederlands populairste sport een eigen uitgave krijgt. De Bosatlas telt 212 pagina's en bevat meer dan 500 visualisaties en foto's over voetbal."Er is geen sport di

  Ventura moet wieberen bij Italiaanse voetbalbond na missen WK (FOK!frontpage Nieuws 15 nov 2017 21:54:02)
  Giampiero Ventura is ontslagen als bondscoach van Italië. De uitschakeling in de play-offs om een ticket voor het wereldkampioenschap voetbal heeft hem zoals verwacht de kop gekost.Italië speelde maandagavond in Milaan met 0-0 gelijk..

  Itali mist WK voetbal voor het eerst sinds 1958 (FOK!frontpage Nieuws 13 nov 2017 23:03:19)
  Zweden heeft in de play-offs voor het WK voor een kleine verrassing gezorgd. De Scandinaviërs hielden tegen viervoudig wereldkampioen Italië knap stand (0-0) en plaatste zich voor het WK van volgend jaar.Na de 1-0 uitslag in Zweden..

  Ongeregeldheden Den Haag na kwalificatie WK voetbal Marokko (Blik op nieuws - Al he 12 nov 2017 10:17:24)
  Zaterdagavond hebben politieagenten in Den Haag op de Vaillantlaan twee personen aangehouden. 'De mannen waren betrokken bij ongeregeldheden die ontstonden na de kwalificatie van Marokko voor het WK voetbal', zo meldt de politie zondag

  Ongeregeldheden Den Haag na kwalificatie WK voetbal Marokko (Blik op nieuws - Al he 12 nov 2017 10:17:24)
  Zaterdagavond hebben politieagenten in Den Haag op de Vaillantlaan twee personen aangehouden. 'De mannen waren betrokken bij ongeregeldheden die ontstonden na de kwalificatie van Marokko voor het WK voetbal', zo meldt de politie zondag

  Zwitserland naar WK voetbal na gelijkspel tegen Noord-Ierland (FOK!frontpage Nieuws 12 nov 2017 20:04:43)
  Zwitserland is volgend jaar zomer aanwezig op het WK in Rusland. In de play-offs van de kwalificatie schakelde het Noord-Ierland uit. Zwitserland verdedigde een 1-0 voorsprong, die het donderdag had meegenomen uit de eerste wedstijd.Een eerste..

  ( 12 nov 2017 11:57:10)
  Als je het aan de jongens vraagt op de kartbaan in São Paulo is Ayrton Senna de grootste coureur ooit. De Braziliaanse racelegende begon zijn carrière hier, in zijn geboortestad. Voor de junioren die dit weekeinde strijden om het staatskampioenschap is Senna ht grote voorbeeld."Hij is de allerbeste", knikt Felipe Baptista, veertien jaar oud en al zijn hele leven aan het karten. Voor hij met de bezoekende journalist wil praten, belt Felipe eerst even zijn sponsor om toestemming te vragen. Zoals alle jongens op de kartbaan droomt Felipe van een toekomst als Formule 1-coureur. Net als Ayrton

  Feestende menigte viert Marokkaans succes (FOK!frontpage Nieuws 11 nov 2017 21:58:40)
  In verschillende grote steden zijn mensen zaterdagavond de straat op gegaan om te vieren dat Marokko zich heeft geplaatst voor het WK voetbal in Rusland. In Amsterdam verzamelden vele feestvierders zich op het Mercatorplein, in Den Haag gebeurde..

  Tunesi naar WK voetbal, goal 'Neeskens' niet genoeg voor Congo (FOK!frontpage Nieuws 11 nov 2017 21:33:52)
  Na het WK voetbal twee keer misgelopen te hebben is Tunesië volgend jaar in Rusland weer van de partij. In de laatste speelronde van de Afrikaanse kwalificatie speelde de ploeg van bondscoach Nabil Maâloul in eigen huis gelijk tegen..

  ( 12 nov 2017 07:48:23)
  Goedemorgen! Veertig parlementsleden van de Britse Conservatieve partij zeggen het vertrouwen op in premier May en in Nederlandse steden zijn aanhangers van het Marokkaanse voetbalteam de team de straat op gegaan om de plaatsing voor het WK te vieren.Vandaag is het wisselend bewolkt, met de meeste opklaringen in de noordelijke helft van het land. Er kan ook wat nevel voorkomen. Het blijft vrij koud met hooguit 7 of 8 graden.Ga je vandaag op pad? Dit is het overzicht van de files en de situatie op het spoor. Wat kun je vandaag verwachten? • In de Melkweg in Amsterdam wordt geld opgehaald vo

  ( 11 nov 2017 21:58:33)
  Na de kwalificatie van Marokko voor het WK voetbal in 2018 zijn in verschillende steden aanhangers van het Marokkaanse team de straat op gegaan. In wijken in Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam hadden de feestvierders enkele straten 'overgenomen'. De politie Rotterdam adviseerde korte tijd om het centrum van de stad te mijden vanwege een verkeerschaos. Er werd gezwaaid met Marokkaanse vlaggen en auto's reden toeterend rond. In de Schilderswijk in Den Haag waren enkele honderden feestvierders op de been. De politie heeft enkele arrestaties verricht. Op de Hoefkade greep de ME in nadat ag

  ( 11 nov 2017 14:08:14)
  Ivoorkust en Marokko vechten vanavond (18.30 uur) om een plek op het WK 2018. Het is niet alleen een wedstrijd van de twee Afrikaanse landen, maar ook een beetje van Nederland. Er spelen namelijk vier spelers in het Marokkaanse team met een Nederlandse achtergrond. Hakim Ziyech, Karim El Ahmadi, Sofyan Amrabat en Mimoun Mahi zijn door de Franse coach Herv Renard geselecteerd om het tegen Ivoorkust op te nemen. Deze namen van Nederlands-Marokkaanse spelers in het Marokkaanse team zijn niet erg bekend bij de Marokkanen in Marokko. Behalve die van Ziyech. "Het is de bekendste speler hier, want

  Zweden klopt Itali in WK play-off (FOK!frontpage Nieuws 10 nov 2017 23:43:12)
  Zweden heeft een belangrijke stap gezet op weg naar het wereldkampioenschap voetbal volgend jaar in Rusland. De Zweden wonnen het eerste duel in een play-offf tegen Italie met 1-0.Het duel in Solna was grimmig. Marcus Berg kreeg al binnen twee..

  (Telegraaf.nl 07 nov 2017 20:01:03)
  Eric Gudde, algemeen directeur van de KNVB, beseft dat hij flink wat werk heeft te verzetten, zo vertelt hij tegen Telesport. Chef Voetbal Valentijn Driessen legt uit wat er moet gebeuren.

  (Telegraaf.nl 04 nov 2017 08:02:01)
  In Kick-off Eredivisie: chef voetbal Valentijn Driessen over de keuze tussen Huntelaar en Dolberg, over de situatie bij Feyenoord en over Gertjan Verbeek terug in Eredivisie. 

  Peruviaans topscorer aller tijden betrapt op doping na WK-kwalificatiewedstrijd (FOK!frontpage Nieuws 03 nov 2017 19:43:58)
  Het Peruviaans voetbalelftal heeft een flink probleem. Op 11 en 15 november speelt de ploeg tegen Nieuw-Zeeland om een ticket voor het WK voetbal van volgend jaar, maar dat zullen ze naar alle waarschijnlijkheid moeten doen zonder Paolo..

  ( 01 nov 2017 06:30:18)
  De politie heeft in het seizoen 2016-2017 bijna 310.000 uren besteed aan inzet rond voetbalwedstrijden. Dat is ruim 25.000 uur meer dan het seizoen ervoor. Toch zette de trend dat er minder politie ingezet wordt bij wedstrijden in de eredivisie en Jupiler League door. Dat de politie meer manuren in het voetbal stak, kwam door de extra inzet rond wedstrijden in de Europa League en de Champions League en de extra inzet bij de ontknoping van de eredivisie.De twee laatste eredivisie-weekenden was het alle hens aan dek voor de politie. De wedstrijden van Ajax en Feyenoord en de huldiging van de Ro