Jouw nieuws
 • Voorbeelden:
 • Voetbal
 • Kranten
 • Beursfondsen
 • Zoek nieuws
  Tuner
  FAQ

       Nieuws op Maat
  Voetbalnieuws

  Voetbal in de media

  Voetbalsters onder 20 verliezen op WK, curieuze goal Engeland (FOK!frontpage Nieuws 12 aug 2018 22:50:18)
  Op het WK voetbal voor vrouwen tot 20 jaar heeft Nederland de groepsfase afgesloten tegen thuisland Frankrijk. Debutant Nederland won wel van Nieuw-Zeeland en Ghana, waardoor de ploeg zich wel op mag maken voor de kwartfinales.Amelie Delabre..

  ( 07 aug 2018 17:19:34)
  Een 30-jarige man is deze zomer op weg naar het WK in Rusland aangehouden op verdenking van twee verkrachtingen. Die zou de verdachte hebben gepleegd in Amsterdam in 2012 en 2014.De eerste verkrachting waarvan de man wordt verdacht vond plaats in augustus 2012 in het Sloterpark in Amsterdam. Twee jaar later werd ook in het Vondelpark een vrouw verkracht. Het dna-profiel dat uit sporen van beide misdrijven kon worden opgesteld, wees erop dat het om dezelfde dader ging.Zedenrechercheurs van de Amsterdamse politie vonden aanknopingspunten op sociale media en het spoor leidde naar het buitenland.

  ( 05 aug 2018 12:40:06)
  "Voor mijn familie zal het herkenbaar zijn, voor de rest van Nederland eventueel een openbaring." Voetbalcoach Louis van Gaal wil een andere kant van zichzelf laten zien in Zomergasten, vanavond op NPO 2.Van Gaal won de Champions League met Ajax en loodste Nederland in 2014 naar de niet verwachte derde plaats op het WK Voetbal in Braziliƫ. De coach wordt geroemd om zijn voetbalinzichten, maar iedereen kent ook zijn uitbranders tegen de pers. Velen zullen uitkijken naar de drie uur lange live-uitzending want dat het spraakmakend zal worden, lijkt zeker.Aan de hand van fragmenten zet Van Gaal

  VI: 'Roda JC komt mogelijk in handen van cryptocowboys' (FOK!frontpage Nieuws 01 aug 2018 14:12:18)
  Libereum, een in Vaals gevestigd cryptogeldbedrijf, wil zo snel mogelijk een viertal clubs in verschillende landen opkopen, waaronder ook Roda JC.Volgens Voetbal International richten de 'cryptocowboys' zich vol op de Limburgse club. Eigenaar Rob..

  ( 01 aug 2018 14:27:42)
  De vier leden van de Russische protestgroep Pussy Riot zijn weer vrij. Tijdens de finale van het WK voetbal renden de vier het veld op, waarna ze opgepakt werden. Maandag hadden ze hun straf uitgezeten, maar direct na hun vrijlating werden ze weer opgepakt.De groep zegt dat ze tijdens het WK voetbal het veld op renden als protest tegen het corrupte beleid van FIFA, en voor vrijheid van meningsuiting in Rusland. Door een rechter werden de leden van Pussy Riot veroordeeld voor "het verstoren van de gedragsregels tijdens een sportwedstrijd". Ze kregen daarvoor vijftien dagen cel, de maximale str

  ( 30 jul 2018 22:05:14)
  Vier leden van de Russische activistische punkrockband Pussy Riot zijn direct na het verlaten van de gevangenis opnieuw vastgezet. Ze werden binnen enkele seconden na hun vrijlating in Moskou in een politiebusje gezet. De autoriteiten willen niet reageren op vragen van journalisten.Bekijk hier beelden van de vrijlating en de daarop volgende arrestatie:De vier activisten waren tijdens de finale van het WK voetbal in Rusland het veld op gerend en hadden vandaag hun gevangenisstraf van vijftien dagen daarvoor uitgezeten. Bij de actie wisten twee activisten gekleed in ouderwetse politie-uniformen

  ( 30 jul 2018 19:12:09)
  Marie Laguerre (22) uit Parijs is afgelopen dinsdag onderweg naar huis als een man haar pad kruist. Hij maakt "obscene geluiden" naar haar en daar is ze niet van gediend. Ze zegt er wat van ("hou je bek"), maar gaat er niet van uit dat hij haar hoort. Dat doet hij wél. Daarop krijgt Laguerre een asbak naar haar hoofd gegooid en daar blijft het niet bij. De man loopt vrijwel direct daarna naar haar toe en slaat Laguerre hard in het gezicht.Een vol terras is getuige. Een bewakingscamera legde het vast: De video hierboven maakte de afgelopen dagen veel los in Frankrijk. Laguerre kreeg de beelden

  Fotograaf ingezet als VAR tijdens bekerwedstrijd (FOK!frontpage Nieuws 25 jul 2018 20:01:36)
  Tijdens het afgelopen WK voetbal zagen we de videoscheidsrechter al furore maken maar in Peru hebben ze een hele nieuwe versie van de VAR gebruikt, een fotograaf.Tijdens de bekerwedstrijd tussen Retamoso FC en Auquiato de Pampamarca..

  'Feyenoord gaat Clasie huren van Saints' (FOK!frontpage Nieuws 24 jul 2018 18:05:22)
  Jordy Clasie keert terug in De Kuip. De middenvelder van Southampton komt op huurbasis naar Feyenoord.Volgens Voetbal International hebben beide clubs dat met elkaar afgesproken. Clasie droeg tussen 2010 en 2015 ook al het shirt van Feyenoord,..

  ( 21 jul 2018 14:54:31)
  De week begon in Parijs uitzinnig met hossen, springen en vuurwerk: Frankrijk won het WK voetbal na een 4-2 overwinning op Kroatiƫ. Ondanks het verlies van de Kroaten werd ook in Zagreb gefeest. De Kroaten zijn trots op hun tweede plek.In eigen land werd er flink gestapt: meer dan 40.000 wandelaars deden mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Uruzgan-veteraan Ronald van Dort kwam in zijn rolstoel als eerste over de finish.Verder was het ook deze week weer warm en droog, gaven Trump en Poetin elkaar een hand en zijn de Thaise voetballers met een lach op hun gezicht ontslagen uit het ziekenhuis. Dat

  Uiterst pijnlijke nederlaag gastland op EK onder 19 (FOK!frontpage Nieuws 19 jul 2018 23:33:04)
  In Finland wordt het Europees kampioenschap voetbal onder 19 jaar gespeeld en dat leverde donderdag een uitermate pijnlijke nederlaag op voor de thuisploeg, die nu in de laatste groepswedstrijd móet winnen om nog kans te maken op de halve..

  Jongetje met Kroatisch shirt krijgt staande ovatie in Brussel (FOK!frontpage Nieuws 19 jul 2018 11:57:43)
  Door het bereiken van finale van het WK voetbal heeft Kroatië veel sympathie gekregen. Dat merkte ook een Kroatisch jongetje dat met zijn ouders door de straten van Brussel liep. Jongetje met Kroatisch shirt krijgt staande ovatie in..

  Norbert won van 90000 mensen de WKpool Ik heb gewoon overal 10 ingevuld (WaarMaarRaar.nl - opme , 18 jul 2018 08:00:00)
  Nu het WK voetbal is afgelopen, zijn ook alle winnaars van de vele WK-pooltjes bekend. Norbert (30) was de allerbeste in een van de grootste WK-pools van Nederland: hij versloeg maar liefst 90.781 and... .

  'Gerenommeerde topclubs melden zich voor Zoet' (FOK!frontpage Nieuws 16 jul 2018 18:30:09)
  PSV hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de toekomst van doelman Jeroen Zoet, meldt Voetbal International maandag.Twee gerenommeerde Europese clubs hebben zich in Eindhoven gemeld voor de elfvoudig international, waarvan er één..

  ( 16 jul 2018 17:40:19)
  De Amerikaanse president Trump zegt dat de ontmoeting met zijn Russische collega Poetin de eerste stap is op weg naar een betere toekomst in de relatie tussen de VS en Rusland. Hij zei er zeker van te zijn dat hij Poetin vaker zal ontmoeten. "Onze relatie is nooit slechter geweest dan nu, maar dat is vier uur geleden veranderd", zei Trump op een persconferentie in Helsinki. "Dat geloof ik echt."De twee ontkenden beiden opnieuw dat er sprake is geweest van Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen in 2016. In de VS loopt daar een onderzoek naar door speciaal aanklager Robert Mueller.

  Duizenden Kroaten krijgen nog snel paspoort om naar Rusland te kunnen (WaarMaarRaar.nl - opme , 16 jul 2018 17:00:00)
  In het laatste etmaal voor aanvang van de finale van het wereldkampioenschap voetbal tussen Frankrijk en Kroati#235; hebben 4600 Kroaten van de overheid nog snel een paspoort of ander geldig reisdocu... .

  Frankrijk wereldkampioen voetbal (Blik op nieuws - Al he 15 jul 2018 22:08:08)
  Voor de tweede keer in de historie is Frankrijk wereldkampioen voetbal gewonden door met 4-2 van Kroatiƫ te winnen

  Frankrijk wereldkampioen voetbal (Blik op nieuws - Al he 15 jul 2018 22:08:08)
  Voor de tweede keer in de historie is Frankrijk wereldkampioen voetbal gewonden door met 4-2 van Kroatiƫ te winnen

  Frankrijk wereldkampioen in Rusland (Blik op nieuws - Al he 15 jul 2018 19:43:16)
  Voor de tweede keer in de historie is Frankrijk wereldkampioen voetbal gewonden door met 4-2 van Kroatiƫ te winnen

  Frankrijk wereldkampioen in Rusland (Blik op nieuws - Al he 15 jul 2018 19:43:16)
  Voor de tweede keer in de historie is Frankrijk wereldkampioen voetbal gewonden door met 4-2 van Kroatiƫ te winnen